Profiel

Mijn naam is Gonny Zwartjes. IJkpunt is mijn bureau.

foto_08

Ik begeleid bij de zoektocht naar (ander) werk. En coach bij het dagelijks functioneren.
Kenmerkend daarbij is persoonlijke aandacht, het ontdekken van de krachtige kanten om juist daarmee gestelde doelen te realiseren.

Mijn eigenschappen zijn: inlevingsvermogen, positieve levenshouding, doel- en resultaatgericht, logisch denken en analytisch vermogen, betrouwbaar, respectvol en flexibel. En wanneer nodig: creatief meedenkend naar passende oplossingen.

Deskundig
De theoretische basis voor mijn professionele begeleiding is gelegd bij een erkende opleiding voor loopbaanadviseur.
In 2002 startte ik mijn eigen praktijk in Houten. Daarvoor werkte ik vele jaren bij organisaties voor arbeidsbemiddeling en arbeidsmarkttoeleiding. Het begeleiden van werkzoekenden naar werk en het coachen van medewerkers in hun loopbaan zit mij “in de genen”.
De combinatie van praktijkervaring en diverse aanvullende opleidingen en trainingen (enneagram, NLP-master-practitioner, re-integratiemanager, systemisch werken, etc.) maakt mij tot een professional op mijn vakgebied.
In januari 2015 heb ik het certificaat behaald van Licensed HeartMath Provider.

Vanzelfsprekend houd ik mijn kennis en vaardigheden op peil.  Onder meer door intervisie met collega’s, betrokkenheid bij CHECC  (Combinatie Houtense Employability Coaches en Consultants), lidmaatschap beroepsvereniging Noloc en deelname aan studiedagen.

Sinds 2008 gecertificeerd bij Career Management Institute (CMI-b)

 

Voor wie
Graag ga ik aan de slag met 50-plussers.
Maar uiteraard bent u ook welkom als u zich hierin (nog) niet herkent. Een kennismakingsafspraak is gauw gemaakt en wanneer de ‘klik’ er is, en de zakelijke kant geregeld, kan er meestal ook snel van start gegaan worden.

Rode draad

  • de cliënt is medeverantwoordelijk voor voortgang en uitkomst van het traject;
  • het veranderen van situatie, gedrag of overtuiging is niet altijd eenvoudig, maar kan een noodzakelijke dan wel gewenste stap zijn voor verdere ontwikkeling;
  • een probleem bezien vanuit een ander gezichtspunt kan verrassende oplossingen bieden;
  • doorzetten is belangrijk om resultaat te bereiken;
  • het doel moet soms via een omweg worden bereikt.

Bereikbaarheid
IJkpunt is gevestigd in Houten en is per auto en met openbaar vervoer goed bereikbaar. Heeft u vragen, wilt u meer weten over deze aanpak of een afspraak maken? Bel dan 06 -14992173 of gebruik het contactformulier.

Mijn motto: “Kijk niet naar je grenzen maar naar je mogelijkheden”